
فروش انواع پمپ کارواش صنعتی تک فاز و سه فاز با کوپله اختصاصی
ساخت انواع شاسی کارواش صنعتی متناسب با نیاز مشتری
آرمان صنعت مرکز فروش انواع پمپ کارواش صنعتی تک فاز و سه فاز و تجهیزات جانبی کارواش صنعتی همچون جارو کارواش صنعتی ، انواع دسته لانس یا گان (دسته لانس ایرانی، ایتالیایی، 60 سانتی، 90 سانتی و 120 سانتی) انواع نازل کارواش ، کف پاش صنعتی و جارو آب و خاک کارواش | ساخت انواع شاسی کارواش صنعتی با کوپله اختصاصی با توجه به نیاز مشتری از بهترین و برترین برندهای بازار ایران
جهت استعلام قیمت پمپ کارواش صنعتی ، الکتروموتور و دیگر تجهیزات کارواش تنها کافیست با ما تماس بگیرید: ۳۳۹۰۰۱۲۵-۰۲۱

پیشنهاد ما این است که پمپ پیستونی را از میان برندهایی همچون برتولینی، اینترپمپ، پمپاک و از این قبیل انتخاب نمایید.



انتخاب کارواش صنعتی و تجهیزات جانبی کارواش را به ما بسپارید
با ما تماس بگیرید تا با صرف کمترین هزینه، بهترین کارواش صنعتی را برای بیزنس خود خریداری کنید.
هدیه ویژه آرمان صنعت به مشتریان عزیز وبسایت کالمو
ارسال شلنگ و لانس خارجی (از بهترین و مرغوبترین نوع) بصورت رایگان
کارواش صنعتی چیست؟ و چه زمانی به یک کارواش صنعتی نیاز داریم؟
اگر بخواهیم برای مقدمه و خیلی خلاصه کارواش صنعتی را تعریف کنیم، کارواشهای صنعتی در واقع همان کارواشهای خانگی یا قابل حمل (پرتابل) در ابعاد بزرگترند که بجای جای دادن پمپ کارواش و الکتروموتور در یک بدنه، آنها را بروی یک شاسی سوار میکنند.
حالا شما زمانی به یک کارواش صنعتی نیاز دارید که حرفه و شغل شما به این دستگاه بستگی داشته باشد و بطور روزانه بخواهید ساعتها با آنها کار کنید. اما اگر فقط میخواهید هرازگاهی حیاط یا محوطه خود را تمیز کنید و یا کار شستشوی ماشینتان را انجام دهید قطعا یک کارواش صنعتی مناسب کار شما نیست.
جهت اطلاع از نحوه کارکرد کارواش خانگی و شناخت هرچه بهتر پمپ کارواش به “این صفحه” مراجعه فرمایید.
اجزای تشکیل دهنده کارواش صنعتی و تجهیزات مورد نیاز:
- الکتروموتور
- پمپ پیستونی
- شاسی
- لانس یا گان
- نازل کارواش
- شلنگ
- کف پاش
- کمپرسور باد
- جاروبرقی

تفاوت کارواش صنعتی با کارواش خانگی در چیست؟
بطور کلی کارواش های صنعتی بدلیل مجهز شدن به الکتروموتورهای 1400 دور برای دائم کاری مناسبند و با اینکه نمیتوانند مانند الکتروموتورهای 3000 دور (مانند کارواش های خانگی) فشارهای بالا تولید کنند اما میتوانند حجم بالاتری از آب را منتقل کرده و تا ساعتها به کار خود ادامه دهند که این ویژگی ها، کارواش های صنعتی را برای کارهای سنگین ایدهآل کرده است.
از دیگر تفاوتهای پمپ کارواش های صنعتی با کارواش خانگی، میتوان به تفاوت این دو در طراحی پمپ بکاررفته اشاره کرد؛ در نوع صنعتی پمپ کارواش شفت به یک میلنگ متصل شده است (مانند میلنگ خودرو) که نیروی محرک را به پیستونها منتقل میکند، و در کارواش های خانگی محور مرکزی (شفت) به یک صفحه لنگ متصل شده است که با گردش خود کار انتقال نیرو را به پیستونها انجام میدهد.
حال چیزی که در این میان تفاوت ایجاد میکند، نیاز دستگاه به سرویس و نگهداری دورهای است! اصولا یک پمپ کارواش مجهز به صفحه لنگ (مانند کارواش های خانگی) نیاز به سرویس دورهای ندارد زیرا امکان تعویض روغن در این مدل وجود ندارد مگر آنکه برای تعمیرات اساسی نیاز باشد پمپ را کامل باز کرد؛ اما یک پمپ مجهز به میلنگ (مانند کارواش صنعتی) نیاز دارد که دائما سرویس و روغن آن عوض شود و داشتن یک برنامه منظم برای سرویس کارواش های صنعتی کاملا حیاتی است.
نکات مهمی که پیش از خرید کارواش صنعتی باید به آنها توجه کنید:
- از آنجایی که در طراحی و ساخت کارواش صنعتی، الکتروموتور با فاصله از پمپ بروی شاسی قرار گرفته است و این دو به کمک شفت به هم متصل شدهاند، بسیار مهم و حیاتی است که شاسی کارواش کاملا تراز باشد، و الکتروموتور و پمپ هم مرکز باشند.
این نکته از آنجایی از اهمیت بالایی برخوردار است که وجود کوچکترین انحراف، بدلیل قدرت بالای دستگاه، فشار زیادی را به پمپ اعمال میکند و پس مدتی سبب کاهش طول عمر و خرابی پمپ میشود. - توجه فرمایید که برای کارواش های سه فاز حتما از تابلو برق استفاده کنید و بطور مستقیم کارواش را به انشعاب برق وصل نکنید.
- حتما دقت کنید که برای کارواش های صنعتی به هیچ عنوان نباید از لانس اتوماتیک استفاده کرد؛ این لانس ها برای کارواش های خانگی طراحی شدهاند تا به راحتی و تنها با فشار دادن دسته لانس کارواش شروع به کار کند، اما در ابعاد صنعتی بدلیل قدرت بالای کارواش، استفاده از این لانسها خطرناک بوده و فشار خیلی زیادی به پمپ وارد میکند که سبب خراب شدن آن میشود.
همچنین در نظر داشته باشید که برای کارواش های 250 بار به بالا نباید از لانس معمولی استفاده کرد و برای این کارواش ها بهتر است از لانس های فشار قوی متناسب با پمپ کارواش استفاده کرد. اما سایز لانس ارتباطی با فشار تولیدی پمپ ندارد و بیشتر به کاربری شخص و اینکه میخواهد با کارواش چه سطحی را تمیز کند بستگی دارد. بعنوان مثال برای شستشوی ماشین های سواری عموما از لانس 90 سانتی استفاده میکنند و برای ماشین های سنگین و بزرگ لانس 110 سانتی بکار میبرند.
توصیه میکنیم که حتما خاموش و روشن کردن کارواش صنعتی را بطور دستی انجام دهید و این دستگاهها را اتوماتیک نکنید. - برای کارواش های صنعتی به هیچ عنوان از آب داغ استفاده نکنید، زیرا پمپ این کارواش ها برای آب داغ طراحی نشدهاند. ضروری است که دمای آب را در محدوده دمایی که روی پلاک پمپ درج شدهاست نگهدارید.
- از پمپ کارواش صنعتی بعنوان سم پاش استفاده نکنید؛ امروزه خیلی از افراد برای سهولت در سم پاشی درختها بجای دستگاه سم پاش از کارواش های صنعتی استفاده میکنند تا بتوانند سم را تا ارتفاع بالاتری پمپاژ کنند، اما توجه فرمایید که پمپ کارواش برای انتقال سم ساخته نشده است و بدلیل غلیظ تر بودن و خنثی نبودنش، به پمپ کارواش فشار زیادی وارد میکند.